U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

'Wie zijn wij' 

 

LASconsult werkt!
LASconsult is opgericht door Sebastian de Groot (linkedIn) en gevestigd in Heerenveen. Staal-, RVS- en Aluminium verwerkende bedrijven in Noord-Nederland kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van ‘lastechniek gelieerde bedrijfscertificeringen’ en ‘laskwaliteit’ in de breedste zin van het woord.

 

Erkende opleider
LASconsult is door het NIL erkend voor het verzorgen van de opleidingen s-MLT, IWT en IWI. Naast lastechnische opleidingen verzorgen wij de NDO-cursussen VT-w2 en VT-2, onder erkenning van Hobéon SKO.

 

Voorlichting
Naast advies en opleidingen is LASconsult bedreven in het verzorgen van toolboxen, presentaties en voorlichtingsbijeenkomsten over alle aspecten van laskwaliteit en de borging hiervan. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons in het pand.

 

Sectoren
Maritiem, Rail, Constructie, Off-shore up- en down stream, Civiel, TV & entertainment, Defensie, Machinebouw, Food, Tank- en apparatenbouw.

 

Kom eens langs!
Heerenveen bevindt zich in het centrum van Friesland en is vanuit geheel Noord-Nederland via snelwegen goed bereikbaar. Richting ons sta je op de snelweg niet in de file! Daarom bestaat ons klantenbestand uit bedrijven tot zover als de lijn van Amsterdam-Apeldoorn-Hengelo.

 

Contactgegevens
Bezoekadres: De Ynfeart 7-211 industrieterrein ‘Kanaal’, 8447 GM Heerenveen - 06-46253145 - degroot@LASconsult.nl - www.LASconsult.nl

 

 

 

LASconsult