U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoe gaan wij u helpen

Iedere implementatie kent een startpunt. Voor ons is het startpunt dat u gaat vertrouwen in onze kennis en kunde. Daarom informeren wij u over onze werkwijze en meer! Vooraf laten wij zien wat de kosten zijn, alle kosten! Onze werkwijze is transparant, deze leest u hieronder;

 

Na de telefonische kennismaking, voeren we een persoonlijk gesprek met u. U krijgt uitleg over de EN 1090 en u verteld ons hoe u werkt. Al tijdens het gesprek ontvangt u onze offerte. Wanneer wij vertrekken weet u wat u wat wij voor u kunnen betekenen en wat het u gaat kosten.

 

Bij accordering van de offerte ontvangt u na 10 werkdagen het op uw bedrijf geschreven handboek en de planning voor het uitvoeren van de trainingen, implementatie werkzaamheden, lasserkwalificaties, (eventueel de lasmethodekwalificaties) en de auditdatum. 

 

Vervolgens worden de werkzaamheden volgens planning uitgevoerd. Ongeveer een week voor de audit voeren wij ons laatste bezoek voor de audit uit en lossen de laatste openstaande punten op. Tijdens de audit ondersteunen wij u met de beantwoording van de audit vragen. Na de audit krijgt u een geheel jaar FPC-begeleiding middels mail, telefoon en 2 bezoeken.

 

Ongeveer 3 maanden na de certificering komen wij langs om uw vragen te beantwoorden en uw FPC-documentatie te beoordelen. Vervolgens, na 6 maanden, komen wij weer langs voor eenzelfde beoordeling. 

 

Een week voor de opvolgaudit gaan wij samen met u de audit voorbereiden en tijdens de opvolgaudit ondersteunen wij u zodat u zonder afwijkingen de frequentie van opvolgaudits kan worden verhoogt.

 

Wij ondersteunen u dus een volledig jaar bij het invoeren en onderhouden van het FPC-systeem! Hierdoor kunnen wij u bijsturen waar nodig en u van de laatste informatie voorzien. Na het eerste jaar stellen wij graag een nieuw onderhoudscontract met u op! Dit alles op een vooraf overeengekomen prijs!

 

LASconsult